Vakmanschap, precisie, passie en efficiëntie. Met deze waarden voor ogen produceert onze steenkapperij al decennialang elegante en hoogkwalitatieve natuursteenproducten op maat. We werken elke toepassing af tot in de kleinste puntjes en hoekjes tot we een resultaat bekomen waar zowel u als wij trots op zijn. Enkel zo kunnen we het verschil maken en een échte meerwaarde bieden aan uw pand.

Bekijk onze projecten

Over ons
Over ons
Over ons

Waarom samenwerken met steenkapperij WNB?

Bij WNB willen we ons steentje bijdragen aan nieuwbouw- en renovatieprojecten in Oost- en West-Vlaanderen. Door te steunen op onze jarenlange vakkennis, te werken met betrouwbare grondstoffen en te focussen op uw stijlvoorkeuren, slagen we er steeds in om natuursteenproducten te vervaardigen die zowel tijdloos, duurzaam als uniek zijn.

Buitengewoon maatwerk vraagt de nodige technische expertise. En dat is exact waarover onze steenhouwers beschikken. Met reeds 30 jaar ervaring in de natuursteensector en liefde voor het vak geven zij dagelijks het beste van zichzelf om uw verwachtingen te overtreffen.

Als familiebedrijf streven we ernaar om benaderbaar en bereikbaar te zijn, exact wanneer u ons nodig heeft. Daarom kunt u steeds terecht bij één vast aanspreekpunt binnen onze steenkapperij, één projectleider die uw project van begin tot eind opvolgt. Tot in het allerkleinste detail. Ook nadat uw producten afgewerkt en geplaatst zijn, kunt u op ons natuursteenbedrijf vertrouwen voor herstellingen.

Om steeds het beste resultaat te garanderen, werken we enkel met beproefde grondstoffen van hoogstaande merken. Onze steenkapperij koopt blauwe steen aan bij Carrières du Hainaut, doet een beroep op DIRESCO voor composiet en rekent op BMB voor marmer, graniet en witsteen.

Bij WNB willen we niet alleen correct werk afleveren, maar vooral een product creëren dat tot op de laatste millimeter aansluit bij uw persoonlijke stijl. Daarom denken onze steenkappers steeds actief mee met u, de architect en de interieurarchitect. Aangezien we al onze natuursteenproducten van A tot Z verwerken in onze eigen steenkapperij te Wingene, is vrijwel elke realisatie mogelijk. Steensoort, oppervlakteafwerking, vorm en kleur, laat uw creativiteit gerust de vrije loop.

Onze bekwame steenhouwers verzagen ruwe blokken natuursteen en composiet tot piekfijn afgewerkte producten, volledig in eigen atelier. Hierdoor kunnen we steeds kort op de bal spelen en uw natuursteenproduct reeds binnen de 10 tot 15 werkdagen afwerken. Vervolgens komen we uw product leveren en plaatsen op de afgesproken datum en locatie.

Over ons
Over ons

Tover uw pand om tot een echte blikvanger

Als doorgewinterde steenkapperij geloven we steevast in de waarde van composiet en natuursteen om onze projecten te realiseren. Composiet en natuursteen zijn namelijk oersterk en brengen panden tot leven zoals geen andere bouwmaterialen dat kunnen. Ons natuursteenbedrijf werkt met de steensoorten marmer, graniet, arduin, composiet en witsteen die allen hun karakteristieke uiterlijk hebben en talloze afwerkingen, vormen en kleuren mogelijk maken. Dankzij onze hoogwaardige natuursteenproducten weten we zowel in- als exterieurs de gewenste look te geven.